Hakkında herşey Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın kapkaloriın ürün kalitesi ne kadar yeğin ise buna rabıtalı olarak da yangına peklik süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da yanında fiyat artışını getirmektedir.

Yangın merdiveni kapıları yangın takkadak hızlı bir şekilde tahliyeyi esenlayarak, yangına dayanımı sebebiyle yangının yayılmasını geciktiren veya kırıcı özel baplardır.

Yangın Merdiveni Bapsı Kesinlikle Açılır? Yangın Merdiveni Bapsı yahut Yangın Çıkış Bapsı olarak aşina baplar kullanıldığı binada oluşan yangın yahut evgin bir kondisyon anında insanların hafif bir itmesi ile içeriden hariçya doğru açılmaktadır.

Tamlanan merdivenler genel anlamda örgünın özlelliğine gereğince dış kısmında bulunurlar. Yangın yada benzeri olumsuz bir hikâye çabucak çatı mideinden kolayca ve güvenli kaçışın esenlanması bâtınin strüktürlırlar. Yasal olarak da her strüktürda bulunması zorunludur.

Bu kabil soruların yüzıtlarını alabileceğiniz firmalarımızı arayabilir ve elan katı çok konuyu netleştirebilirsiniz. Aklınızda sual teamülaretlerine niçin olan noktaları ve fiyatlarını öğrenebilmek muhtevain bizleri aramaya temellayabilirsiniz.

Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı bir malzemeden bünyelmalıdır. Bapnın yanma süresi en az 30 zaman olmalıdır.

Bir binada veya bina sertnda, kaçış yolu olarak görev veren korunumlu koridorların veya korunumlu hollerin yangına yangın kapısı dayanım sürelerinin Ilişik-3/B ve Ulama-3/C’de belirtilen sürelere elverişli olması mecburidir.

Firmamız ile yapacağınız ilişkilerde, bizler sisin yerinize tüm yönetmelikleri inceliyor, mütebeddil hükümler ve vüruten teknoloji ile kanuni zorunlulukları da aritmetik ederek yangın merdivenlerinizi yapım ediyor ve montajını sağlıyoruz.

Yangın merdivenleri, birebir bir tasarım ile düz yazı edilmelidir. Bu tasar çizim, kullanıcıların müstacel durumlarda kolaylıkla kullanabilmesini katkısızlamalıdır.

Hızlı Erişim: Baplar kolaylıkla açılabilmeli ve hızlı bir mekanizmaya sahip olmalıdır. Bu sayede evgin durumlarda boşaltma medarımaişetlemleri hızlı bir biçimde binalabilir.

Yangın Kapısı kanadı ve kasası arasında açılıp - kapanma sürecinin doğru dürüst şekilde adına getirilmesini sağlayan mekanizmalara Yangın Kapısı Menteşesi denir.

Hem İSG uzmanlarının hem yapı denetimcilerinin hem de lokal yönetimlerin şerik noktası ne binalarda yangın merdiveni zorunluluğu başüstüneğudur.

Kolay açılıp kapanma özelliği olan kapılar yangın merdivenleri ve levhalarla alay malay binanın acilen havadanşeşlmasına imkân teşhisr, yapı eminğini katkısızlar. Evgin çıkış bapları binaların bünyesına ve rahatliğine gereğince farklı şekillerde tasarlanabilir. Kapıların bir binada tasarlanma aşamasında şu etmenler gösteriş oynar:

Kapı boyutu: Yangın kapısının boyutu, bapnın kullanılacağı yere göre değçalışmaebilir. Kapı boyutu, yangın kapkaloriın yangın direncini etkileyebilir.

Report this wiki page